(I.v.m. de beveiliging van de site zijn de links niet actief. Je kan ze wel googelen. Als ze https zijn worden ze later weer geactiveerd.)

Op http://www.earth-matters.nl/ vind je artikelen over gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en gerelateerde onderwerpen.

linksVia www.time4society.be kunnen bedrijven met hun personeel als incentive i.p.v. te gaan bowlen, eten of survivaltochten hier als een soort teambuilding een (halve) dag bij een maatschappelijk waardevolle instelling gaan meewerken.

De http://transitiontowns.nl/ zijn lokaal georganiseerde groepen die streven naar duurzame vormen van samenleven.

En http://repaircafe.nl/ organiseert regelmatig lokaal samenkomsten waar iedereen zijn eigen spullen, eventueel onder begeleiding van handige Harries  en deskundigen, kan herstellen, zodat ze niet moeten gedumpt worden.

Op http://www.lowtechmagazine.be/ vind je een massa info over (duurzame) techniek, zonnepanelen ed.

De Occupy beweging kan je volgen via http://occupytv.nl/. Occupy is de protestbeweging die op 15 september 2011 op Wall Street ontstaan is. Op 15 oktober zijn er wereldwijd duizenden pleinen bezet door mensen die zich inzetten voor een andere wereld. De Occupy beweging houdt zich onder andere bezig met uitwassen van het financiële systeem, corruptie en sociale onrechtvaardigheid.

http://www.spiritualia.be/blogs/angelus/2012/01/cella-energy-biedt-goedkope-en-veilige-waterstof-als-brandstof.html

Nederland hangt vol noten en fruit: een appelboom in het plantsoen, walnoot in het stadspark en braam of vlier langs de spoorbaan. Maar hoe vind je ze? Op www.wildplukwijzer.nl.

Op de fantastische middeleeuwse bouwplaats Gudelon wordt een fort gebouwd, midden in de Puisaye, in de Bourgogne. Er wordt gebouwd volgens de bouwmethoden uit de 13de eeuw.  http://www.guedelon.fr/

Preppers forum & info: http://preppers.nl/