BoekDe teksten van de website zijn waren ook als boek in beperkte oplage verkrijgbaar.
Dus ook te lezen als je niet online kan of bent, er geen elektriciteit is of de site of server niet (meer) online is.
- OP -
Om papier, bomen en kosten te sparen hebben we alles in 2 i.p.v. in 3 volumes gezet.
Er is dunner papier gebruikt. De teksten staan in een (iets) kleiner (maar nog goed leesbaar) lettertype. En er zijn géén foto’s of illustraties opgenomen. Daarmee telt ieder deel ca. 650 bladzijden in A5.

Om het opzoeken te vergemakkelijken is er, vergelijkbaar met de zoekfunctie op de site, een vrij uitgebreid trefwoordenregister achter in het boek opgenomen. Dat staat, net als de inhoudstafel vooraan, in beide delen.

Beide delen samen kosten 50 euro. (Ze worden alleen samen verkocht.)


Kosten voor verzenden en verpakken in België: 12 euro.

Kosten voor verzenden en verpakken in Nederland:  20 euro.

Levering gebeurt normaal door de post binnen 1 werkdag na de verzending. Je tekent voor ontvangt. Bij afwezigheid kan je telefonisch en gratis een tweede aanbieding aanvragen of het pakket binnen de 14 dagen afhalen in het Postkantoor of PostPunt dat vermeldt wordt op het afwezigheidsbericht.

(Je kan het na afspraak per mail ook zonder verzendkosten ophalen als je in de buurt (midden Limburg (.be)) bent.)

Bestellen INTERESSE melden kan je (zolang de voorraad strekt en het hier vermeld staat) via mail  (toverm ),

met vermelding van een duidelijk afleveradres met naam van de ontvanger, straat, huis (en bus) nummer, postcode en plaats. Voor levering buiten België vraagt bPost ook je telefoonnummer!

Maak het juiste bedrag voor boek + levering over op IBAN BE48. 9796. 1456. 5127 (Hugo Tresinie) (BIC ARSPBE22XXX). Na ontvangst maken we de verzending klaar.

Als er voldoende interesse is overwegen we een nieuwe druk, en zullen het je per mail laten weten als er weer effectief besteld kan worden, en onder welke voorwaarden.

Onlangs zag ik op de trein een man die een boek las.

Verder was hij volkomen normaal.

(Callewaert)

Leen hem geen boek. Hij is een boekhouder.

"Welke boeken hebben het meest je leven beïnvloed?"

"Mijn vaders chequeboek en mijn moeders kookboek."Nota crisiscentrum onthult chaos bij stroomuitval (hBvL, 08/2014)

Risico’s op overstromingen, het treinverkeer dat stilvalt, massale sterfte van de veeteelt,... De gevolgen kunnen indrukwekkend zijn zodra bepaalde gebieden in ons land worden afgeschakeld van het stroomnet, zo blijkt uit een document van de dienst noodplanning van het Nationaal Crisiscentrum dat alle provincies hebben gekregen en dat De Tijd kon inkijken.In losgekoppelde gebieden zal de centrale verwarming volledig uitvallen, net als de verkeersbegeleiding op de wegen. Ook de vaste telefoons en het internet zullen bijna overal onbeschikbaar zijn.