Om makkelijker meer geïnteresseerden te bereiken en weetjes, filmpjes, ervaringen en informatie uit te wisselen (zonder een forum op te zetten) hebben we ook een facebook groep aangemaakt.

Misschien kan een 'groep' voor nog meer interessante ideeën en tips zorgen in aanvulling op deze website, gaande van studies, foto’s en evenementen, over historische weetjes tot leuke voorstellen en prettige babbels.

FBgroepHet bespaart me het opzetten van een forum (met slechte ervaringen wegens teveel spam, en mijn gebrek aan tijd en bekwaamheid om het te managen). Misschien kan deze groep een soort vervanging zijn. Ik weet dat veel geïnteresseerden geen zin hebben in fb, maar ze kunnen nog steeds mailen via de website.

Bedoeling is dat in deze groep kennis, praktische ervaringen en tips kunnen uitgewisseld worden. Ook met vragen kan je hier terecht. Maar kijk wel eerst eens via de zoekfunctie op de website, mogelijk is het thema al ergens op één of meer van de honderden pagina’s voldoende toegelicht.

Hier kan je naar Facebook groep tOverLeven, duurzame zelfvoorziening : https://www.facebook.com/groups/tOverleven/